Zinken dakgoten

Lekkage in de dakgoot? Dan bent u bij Groenendijk Dakbedekkingen op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten en maten zinken dakgoten. Wij doen dit voor zowel particulieren als bij bedrijven. Mochten wij tijdens werkzaamheden in slechte staat verkerend houtwerk tegen komen, kunnen wij dankzij ons grote netwerk hier snel op anticiperen. Zodoende zal u hier geen hinder van ondervinden.

Deze afbeelding geeft zinkwerk weer. Het betreft zinken dakgoten die aangelegd zijn door Groenendijk Dakbedekkingen.

Zinken daken

Niet alleen voor zinken dakgoten kunt u bij Groenendijk Dakbedekkingen terecht. Maar ook in zinken daken zijn wij gespecialiseerd. U kunt hierbij denken aan het zink op uw dakkapel maar ook aan felssystemen en roevensystemen. Omdat zink een duurzaam product is, heeft het een lange levensduur en kan het later gerecycled worden. Het milieu staat immers bij ons hoog in het vaandel. Echter biedt zink nog meer voordelen dan alleen dat, het is namelijk een onderhoudsvriendelijk product. Dit houdt in dat u aan zink weinig onderhoudskosten zal ondervinden (zoals schilderen).

Deze afbeelding geeft zinkwerk weer. Het betreft zinken daken aangelegd door Groenendijk Dakbedekkingen.

Bij ons kunt u vrijblijvend een  offerte aanvragen voor uw zinkwerk zoals zinken dakgoten en zinken daken. Voor andere vragen kunt u ons bereiken via het contactformulier.